Sveriges vassaste
e‑handelsspecialister

Vår vision är att vara de bästa Magentokonsulterna i Sverige. Detta åstadkommer vi till stor del genom att endast erbjuda erfarna och sylvassa medarbetare. Alla hos oss har arbetat många år med e-handel och Magento. Kärnvärden för oss är att vara serviceinriktade, professionella och inte minst värdeskapande.

Vi brinner för att göra våra kunder framgångsrika

Lybe har en mission att göra svenska företag, stora som små, till framgångsrika e-handlare. Vi förstår att en webshop ska vara lönsam. Därför arbetar vi med utvalda kunder där vi håller en hög servicenivå. Varje investerad krona ger mångdubbelt tillbaka. Våra lösningar levereras utan avtal med inlåsning eftersom vi vill ha kunder som vill vara våra kunder. Det ger en bättre affärsrelation, ett närmare samarbete och i längden en bättre affär för båda parter.


Marknadens vassaste leveransorganisation

Vi erbjuder konsulter med hög kompetens och lång erfarenhet. Det är centralt för oss att såväl projektledare som utvecklare har förståelse för er affär. För att göra våra kunder till branschvinnare krävs det även att vi attraherar talang, därför anställer vi endast de vassaste hjärnorna. Vår erfarenhet ger oss också den leveransprecision som i slutändan innebär att vi håller vad vi lovar.

Genom analys och rådgivning åstadkommer vi resultat

Vi sätter stor vikt att förstå våra kunders verksamhet och affär. Vad som gör dem till branschvinnare. Med stöd från studier och erfarenhet genomför vi en analys som leder till en lista med prioriterade aktiviteter. Dessa aktiviteter genererar mätbart resultat. Vi fokuserar på effekt, inte enbart funktion.

Erfarenhetsbaserad modell för framgångsrik e‑handel

Som stöd har vi tagit fram en modell för framgångsrik e‑handel. Denna modell är baserad på oberoende studier samt vår samlade erfarenhet från projekt över tio år inom olika branscher. Vi presenterar gärna detta koncept om ni är intresserade av att öka er försäljning.

Vision

Lybe ska vara sveriges bästa e-handelsbyrå.

Detta åstadkommer genom att vara bäst på dimensionerna inom den klassiska managementdevisen; People - Process - Product.

Vi har de vassaste och mest erfarna medarbetarna som metodiskt utformar branschens bästa processer och arbetar fokuserat på den främsta e-handelsplattformen.

Kontaktpersoner

Mattias Lyth Operativ Chef mattias.lyth@lybe.se 076-166 15 88
Rodrigo Bernardo Country Manager rodrigo.bernardo@lybe.se +351 919 40 82 96