Blogg

Vår Art Director Farouk förklarar varför design är viktigt

8 månader sedan

Som ett kort svar till rubriken vill jag citera en av Sveriges främsta formgivare genom tiderna, Olle Eksell. “God design är inte bara estetik – det är också god ekonomi. God design är inte bara kul – det är blodigt allvar.” Design kan för någon som inte är van vid att jobba med det verka som en extra krydda, något man lägger till sin produkt när allting annat är klart för att göra den mer tilltalande för sin målgrupp. Det är bara delvis sant, men den inställningen till design kan ställa till stora problem längre fram. Så pass allvarligt att det kan sätta hela företag i konkurs. Design är alltså inte enbart färgen på muggen, det är inte bara att välja ut ett typsnitt man personligen gillar för en logotyp. Vad ointroducerade människor oftast har svårt att förstå är att design är, precis som Olle Eksell säger, mer än bara

Läs mer

Dropshipping med Bonver Logistics

1 år sedan

Ett behov som flera e-handlare har är att hantera logistiken med en tredje part – även kallad 3PL. Bonver är ett populärt alternativ bland många och kan relativt enkelt integreras med Magento. På Lybe har vi en färdig lösning med följande integrationspunkter: Export av order så fort betalning erhållits. Uppdatering av order i Magento när den skickats. Uppdatering av lagersaldo i Magento.

Magento Developer Certification, Pluggtips för att lyckas

1 år sedan

Magento Developer Certificate

Sabri är en av de som har fått högst poäng i världen på Magento’s Developer Certifiering. Hela 66/70 poäng. Vi intervjuade därför Sabri för att dela med oss av hans erfarenheter! Frågorna handlar exempelvis om vilka områden i Magento som är viktigast, vilken förkunskap som behövs och tips på bra studiematerial.

Läs intervjun här och lyckas du också!

Integrera Magento med Mailchimp

1 år sedan

Genom att integrera Magento med Mailchimp skaffar du dig som e-handlare ett flexibelt, funktionsrikt, kostnadseffektivt och robust system för att bedriva försäljning och kommunikation via e-mail. Kundsegmentering, automatisk dataöverföring och bra support är några exempel på utökad funktionalitet.
Magento Mailchimp

Magento Solution Specialist Certifiering

2 år sedan

Magento Certified Solution SpecialistSom Magento Certified Solution Specialist har du kunskap inom affärsutveckling, e-handel och Magento. Framförallt är certifikatet ett bevis på att du har förmågan att koppla samman dessa områden för att kunna utveckla ett företags affärsverksamhet online och göra den lönsam.

Vi på Lybe delar även gärna med oss av pluggtips för att lyckas med certifieringen.

Magento Multiple Sites Structure

2 år sedan

Magento Mulitple Sites Structure – Gör det enkelt för dig som e-handlare att skala din verksamhet när det är dags. Lägg till nya sajter under samma Magentoinstallation till exempel när det är dags att börja sälja i ett nytt land eller om du har ett helt nytt produktsortiment att sälja på en separat sajt med en ny design.

Attribute Sets Magento – Effektiv Produkthantering

2 år sedan

Magento Attribute Sets gör det möjligt för e-handlare att hantera sitt produktsortiment på ett effektivt sätt. Det ger dem också förutsättningarna att erbjuda sina besökare smidiga navigeringsmöjligheter och informativa produktbeskrivningar på sin sajt.