Jobba med oss och gör skillnad

Lybe ska vara Sveriges absolut bästa e‐handelsbyrå. För att nå dit har vi en mission att göra våra kunder till branschvinnare. Detta åstadkommer vi med hjälp av de skarpaste hjärnorna. Tror du, som vi, att man måste ha kul på jobbet för att bli bäst och är en talang som vill utvecklas så kan vi erbjuda dig de rätta förutsättningarna.

Utvecklas

Alla hos oss har en hög ambitionsnivå, vi vill ständigt bli bättre. Ta möjligheten att jobba med de bästa inom sitt område och bli själv en av de bästa inom ditt.

Ha kul

För att vara riktigt vass och göra våra kunder både nöjda och glada är det viktigt att vi har kul på jobbet. Vi prioriterar roliga aktiviteter och balans.

Känn dig fri

Så länge man gör sitt jobb ska vi ha en hög nivå av frihet. På detta vis får vi även utrymme att utveckla både oss själva och Lybe som bolag.

Lediga tjänster

Projektledare inom e-handel

Du har möjligtvis arbetat som e-handelskonsult eller som e-handelsansvarig för ett framgångsrikt företag. Erfarenhet av konverteringsoptimering, analys, projektledning, affärs- och verksamhetsutveckling ger dig en indikation på rollens innehåll. Hos Lybe får du en ledande roll i utvecklandet av våra kunders e-handel.

Läs mer & ansök
Digital Strateg och Projektledare inom e-handel

Du har möjligtvis arbetat som e-handelskonsult eller som e-handelsansvarig för ett framgångsrikt företag. Erfarenhet av försäljning, konverteringsoptimering, analys, strategiarbete, projektledning, affärs- och verksamhetsutveckling ger dig en indikation på rollens innehåll. Hos Lybe får du en ledande roll i utvecklandet av vårt erbjudande. Vi ska hjälpa företag att fördela investeringsbudget rätt, för att åstadkomma maximal effekt vid implementation av e-handel.

Läs mer & ansök
Affärskonsult

Du kommer bland annat arbeta med analys, affärsprocesser, integrationer, PIM och applikationskonsultation. Det som krävs för att maximera värdet vi skapar åt våra kunder. Systemen kommer vara Magento för e-handel och en rad kringliggande system, såsom system för PIM och ERP.

Läs mer & ansök
Utvecklare: Front-end

Du brinner för att leverera välskriven kod och har en drivkraft att ständigt lära dig mer. Vi ser att du har några års erfarenhet inom HTML, CSS och Javascript. Har du dokumenterad erfarenhet av Magento och/eller andra CMS och e-handelssystem premieras detta starkt.

Läs mer & ansök
Business Development Manager

En ledande roll i utvecklingen av vårt erbjudande och vår tillväxt. Digital strategi, försäljning och rekrytering är några av komponenterna i detta.

Magento Developer

You are passionate about delivering value through well-written code and have the drive to constantly learn more. You are also an excellent team player who helps colleagues to become better every day.

Läs mer & ansök

Passar någon av ovanstående tjänster in på dig. Tveka inte med att skicka in din ansökan till jobb@lybe.se eller ring Tomas Bengtsson direkt på telefonnummer 070-84 84 978 för mer information.

Fördelar att arbeta på Lybe

Aktiviteter

Vi försöker alltid att hitta på nya, roliga och spännande aktiviteter tillsammans för att skapa en härlig gemenskap och positiv kultur.

Tjänstepension

Med Lybe kan du vara säker på en trygg framtid.

Friskvård

Vare sig du älskar att räkna kalorier, få ryggen masserad eller klättra så hjälper vi dig att komma igång så att du kan må så bra som möjligt.

Frihet

Vi tror på att man presterar som bäst med frihet under ansvar. Flextider gör att du kan anpassa dina dagar efter din livsstil.

Teamspirit

Vi lever inte för att jobba. Vi jobbar för att leva. Livet ska inte kretsa kring jobbet. Balans skapar harmoni i tillvaron.

Personlig utveckling

Alla på Lybe motiverar varandra till att bli den bästa personen man kan bli både professionellt och privat.

Vi älskar Apple

Hatar du också blue screens och virus? Det gör vi med. Som anställd på Lybe får du en egen dator och telefon, även om du föredrar något annat alternativ.

Centralt kontor

Vi sitter högst upp i korsningen Kungsgatan och Vasagatan. Nära till allt.

Kaffeälskare

Är du en kaffefantast eller en bara en hipster kommer du att älska vårat kaffe. Vare sig du är anställd eller bara kommer förbi på besök.

Fruktkorg

Varje vecka får vi en leverans med frukt och grönt.

Nörderi

Work hard, play hard. För att hålla högsta möjliga fokus och effektivitet behöver man låta sig ta välförtjänta pauser. På Lybe brukar vi utmana varandra i Quake 3 bland annat.

5 veckors semester

Hos oss får du 25 dagar semester att tillbringa precis som du vill.

Vår mission

Lybe har en mission att göra svenska företag, stora som små, till framgångsrika e-handlare. Vi förstår att en webshop ska vara lönsam. Därför arbetar vi med utvalda kunder där vi håller en hög servicenivå. Varje investerad krona ger mångdubbelt tillbaka. Våra lösningar levereras utan avtal med inlåsning eftersom vi vill ha kunder som vill vara våra kunder. Det ger en bättre affärsrelation, ett närmare samarbete och i längden en bättre affär för båda parter.