Affärskonsult inom e‑handel

Vill du vara med och bygga framtidens främsta e‑handelslösningar?

Rollen som affärskonsult

Lybe är ett tillväxtföretag med entreprenörsanda vilket ställer höga krav på en flytande kompetensprofil. Du kommer bland annat arbeta med analys, affärsprocesser, integrationer, PIM (Product Information Management) och applikationskonsultation. Det som krävs för att maximera värdet vi skapar åt våra kunder. Systemen kommer vara Magento för e-handel och en rad kringliggande system, såsom system för PIM och ERP.

Huvudpunkter för tjänsten innefattar:

  • Utveckla och paketera vårt erbjudande kring PIM.
  • Projektleda och vårda våra kunder.
  • Du kommer arbeta tätt med grundarna/ledningen och ha fullt stöd från vårt team.
  • Detta är en potentiellt ledande roll i fortsatt uppbyggnad av organisationen kring affärskonsultation.

Sveriges vassaste e-handelsbyrå

I vårt starka teknik- och affärsutvecklande team skapar vi snygga och smarta lösningar som ökar våra kunders försäljning och lönsamhet.

Lybe har en uttalad målsättning att vara Sveriges absolut bästa e‑handelsbyrå. För att befästa den positionen ska vi göra våra kunder till branschvinnare. Detta åstadkommer vi till stor del med hjälp av de skarpaste hjärnorna. Förutom ambition och intelligens tror vi att man även måste ha kul på jobbet för att bli bäst. Är du en talang som mår bra av utveckling så kan vi erbjuda dig de rätta förutsättningarna.

Kravprofil

Du besitter en målmedvetenhet att leverera enligt de höga förväntningar våra kunder anförtror oss med. En förmåga att snabbt sätta sig in och analysera företags verksamhet och processer för att sedan presentera och implementera smarta lösningar som ökar försäljning och lönsamhet.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av:

  • Minst 2 år inom IT-branschen. Gärna inom e-handel, PIM och/eller affärssystem.
  • Integrationer, projektledning, applikationskonsultation.
  • Som person är du analytisk, hands-on och är snabblärd. Du behöver även vara självgående och affärsutvecklande.
  • Du bör ha grundläggande kunskaper i programmering.
  • Passande utbildning för profilen är Civilingenjör Industriell Ekonomi med inriktning data.

Ansökan

Kontakta Tomas på tomas.bengtsson@lybe.se eller 070-84 84 978 för mer information, du är varmt välkommen upp till kontoret för en kopp kaffe.

Fördelar att arbeta på Lybe

Aktiviteter

Vi försöker alltid att hitta på nya, roliga och spännande aktiviteter tillsammans för att skapa en härlig gemenskap och positiv kultur.

Tjänstepension

Med Lybe kan du vara säker på en trygg framtid.

Friskvård

Vare sig du älskar att räkna kalorier, få ryggen masserad eller klättra så hjälper vi dig att komma igång så att du kan må så bra som möjligt.

Frihet

Vi tror på att man presterar som bäst med frihet under ansvar. Flextider gör att du kan anpassa dina dagar efter din livsstil.

Teamspirit

Vi lever inte för att jobba. Vi jobbar för att leva. Livet ska inte kretsa kring jobbet. Balans skapar harmoni i tillvaron.

Personlig utveckling

Alla på Lybe motiverar varandra till att bli den bästa personen man kan bli både professionellt och privat.

Vi älskar Apple

Hatar du också blue screens och virus? Det gör vi med. Som anställd på Lybe får du en egen dator och telefon, även om du föredrar något annat alternativ.

Centralt kontor

Vi sitter högst upp i korsningen Kungsgatan och Vasagatan. Nära till allt.

Kaffeälskare

Är du en kaffefantast eller en bara en hipster kommer du att älska vårat kaffe. Vare sig du är anställd eller bara kommer förbi på besök.

Fruktkorg

Varje vecka får vi en leverans med frukt och grönt.

Nörderi

Work hard, play hard. För att hålla högsta möjliga fokus och effektivitet behöver man låta sig ta välförtjänta pauser. På Lybe brukar vi utmana varandra i Quake 3 bland annat.

5 veckors semester

Hos oss får du 25 dagar semester att tillbringa precis som du vill.

Vår mission

Lybe har en mission att göra svenska företag, stora som små, till framgångsrika e-handlare. Vi förstår att en webshop ska vara lönsam. Därför arbetar vi med utvalda kunder där vi håller en hög servicenivå. Varje investerad krona ger mångdubbelt tillbaka. Våra lösningar levereras utan avtal med inlåsning eftersom vi vill ha kunder som vill vara våra kunder. Det ger en bättre affärsrelation, ett närmare samarbete och i längden en bättre affär för båda parter.

Utvecklas

Alla hos oss har en hög ambitionsnivå, vi vill ständigt bli bättre. Ta möjligheten att jobba med de bästa inom sitt område och bli själv en av de bästa inom ditt.

Ha kul

För att vara riktigt vass och göra våra kunder både nöjda och glada är det viktigt att vi har kul på jobbet. Vi prioriterar roliga aktiviteter och balans.

Känn dig fri

Så länge man gör sitt jobb ska vi ha en hög nivå av frihet. På detta vis får vi även utrymme att utveckla både oss själva och Lybe som bolag.