Digital Strateg och Projektledare inom e-handel

Vill du vara med och bygga framtidens främsta e-handelslösningar?

Rollen som Digital Strateg och Projektledare

Du har möjligtvis arbetat som e-handelskonsult eller som e-handelsansvarig för ett framgångsrikt företag. Erfarenhet av försäljning, konverteringsoptimering, analys, strategiarbete, projektledning, affärs- och verksamhetsutveckling ger dig en indikation på rollens innehåll. Hos Lybe får du en ledande roll i utvecklandet av vårt erbjudande. Vi ska hjälpa företag att fördela investeringsbudget rätt, för att åstadkomma maximal effekt vid implementation av e-handel.

Huvudpunkter för tjänsten innefattar:

 • Hjälpa våra kunder att definiera mål och leda arbetet för att nå dessa
 • Utveckla och paketera vårt strategierbjudande
 • Generera konsultintäkter för dig själv samt andra i vårt team
 • Projektleda e-handelsprojekt och arbeta långsiktigt med våra kunder
 • Potentiellt ledande roll i fortsatt uppbyggnad av organisation kring strategierbjudandet
 • Försäljning av och arbete med strategi ses även som ett försteg inom vår generella försäljning

Sveriges vassaste e-handelsbyrå

I vårt starka teknik- och affärsutvecklande team skapar vi snygga och smarta lösningar som ökar våra kunders försäljning och lönsamhet.

Lybe har en uttalad målsättning att vara Sveriges absolut bästa e‑handelsbyrå. För att befästa den positionen ska vi göra våra kunder till branschvinnare. Detta åstadkommer vi till stor del med hjälp av de skarpaste hjärnorna. Förutom ambition och intelligens tror vi att man även måste ha kul på jobbet för att bli bäst. Är du en talang som mår bra av utveckling så kan vi erbjuda dig de rätta förutsättningarna.

Kravprofil

Du besitter en målmedvetenhet att leverera enligt de höga förväntningar våra kunder anförtror oss med. En förmåga att snabbt sätta sig in och analysera företags verksamhet och processer för att sedan presentera och implementera smarta lösningar som ökar försäljning och lönsamhet.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av:

 • Minst 5 år inom e-handelsbranschen
 • Försäljning/presale
 • Digitalt strategiarbete, definiera styrkort och mätetal samt implementation
 • Digital marknadsföring och konverteringsoptimering
 • Förändringsarbete på ledningsnivå
 • Arbetat som konsult med projektledning
 • Ledande eller självledande roll.

Ansökan

Kontakta Tomas på tomas.bengtsson@lybe.se eller 070-84 84 978 för mer information, du är varmt välkommen upp till kontoret för en kopp kaffe.

Fördelar att arbeta på Lybe

Aktiviteter

Vi försöker alltid att hitta på nya, roliga och spännande aktiviteter tillsammans för att skapa en härlig gemenskap och positiv kultur.

Tjänstepension

Med Lybe kan du vara säker på en trygg framtid.

Friskvård

Vare sig du älskar att räkna kalorier, få ryggen masserad eller klättra så hjälper vi dig att komma igång så att du kan må så bra som möjligt.

Frihet

Vi tror på att man presterar som bäst med frihet under ansvar. Flextider gör att du kan anpassa dina dagar efter din livsstil.

Teamspirit

Vi lever inte för att jobba. Vi jobbar för att leva. Livet ska inte kretsa kring jobbet. Balans skapar harmoni i tillvaron.

Personlig utveckling

Alla på Lybe motiverar varandra till att bli den bästa personen man kan bli både professionellt och privat.

Vi älskar Apple

Hatar du också blue screens och virus? Det gör vi med. Som anställd på Lybe får du en egen dator och telefon, även om du föredrar något annat alternativ.

Centralt kontor

Vi sitter högst upp i korsningen Kungsgatan och Vasagatan. Nära till allt.

Kaffeälskare

Är du en kaffefantast eller en bara en hipster kommer du att älska vårat kaffe. Vare sig du är anställd eller bara kommer förbi på besök.

Fruktkorg

Varje vecka får vi en leverans med frukt och grönt.

Nörderi

Work hard, play hard. För att hålla högsta möjliga fokus och effektivitet behöver man låta sig ta välförtjänta pauser. På Lybe brukar vi utmana varandra i Quake 3 bland annat.

5 veckors semester

Hos oss får du 25 dagar semester att tillbringa precis som du vill.

Vår mission

Lybe har en mission att göra svenska företag, stora som små, till framgångsrika e-handlare. Vi förstår att en webshop ska vara lönsam. Därför arbetar vi med utvalda kunder där vi håller en hög servicenivå. Varje investerad krona ger mångdubbelt tillbaka. Våra lösningar levereras utan avtal med inlåsning eftersom vi vill ha kunder som vill vara våra kunder. Det ger en bättre affärsrelation, ett närmare samarbete och i längden en bättre affär för båda parter.

Utvecklas

Alla hos oss har en hög ambitionsnivå, vi vill ständigt bli bättre. Ta möjligheten att jobba med de bästa inom sitt område och bli själv en av de bästa inom ditt.

Ha kul

För att vara riktigt vass och göra våra kunder både nöjda och glada är det viktigt att vi har kul på jobbet. Vi prioriterar roliga aktiviteter och balans.

Känn dig fri

Så länge man gör sitt jobb ska vi ha en hög nivå av frihet. På detta vis får vi även utrymme att utveckla både oss själva och Lybe som bolag.