Front-end-utvecklare inom e-handel

Vill du vara med och bygga framtidens främsta e‑handelslösningar?

Sveriges vassaste e-handelsbyrå

I vårt starka teknik- och affärsutvecklande team skapar vi snygga och smarta lösningar som ökar våra kunders försäljning och lönsamhet.

Lybe har en uttalad målsättning att vara Sveriges absolut bästa e‑handelsbyrå. För befästa den positionen ska vi göra våra kunder till branschvinnare. Detta åstadkommer vi till stor del med hjälp av de skarpaste hjärnorna. Förutom dedikation och intelligens tror vi att man även måste ha kul på jobbet för att bli bäst. Är du en talang som mår bra av utveckling så kan vi erbjuda dig de rätta förutsättningarna.

Rollen som front-end-utvecklare

Lybe är ett tillväxtföretag med entreprenörsanda vilket ställer höga krav på en flytande kompetensprofil. Du kommer bland annat arbeta med att bygga frontar i världsklass till internationella och ambitiösa företag. Branscher innefattar allt ifrån starka konsumentvarumärken till börsnoterade industriföretag.

Du ska med säkerhet kunna koda i de senaste teknikerna med högsta kvalitet och samtidigt leverera snabbt. Du besitter således en insikt i vad som genererar maximalt värde åt våra kunder. Plattformen för e-handel är Magento, om du inte har erfarenhet av denna kommer vi hjälpa dig till hög kunskap och förståelse i raskt tempo. Självklart ser vi till att fixa officiella certifieringar.

Kravprofil

Du brinner för att leverera välskriven kod och har en drivkraft att ständigt lära dig mer. Vi ser att du har flera års erfarenhet inom HTML, CSS och JavaScript. Kunskap inom PHP, Linux, Apache, MySQL, XML och integrationer är meriterande. Har du dokumenterad erfarenhet av Magento och/eller andra CMS och e-handelssystem premieras även detta starkt.

Övriga önskvärda krav:

  • Flera år inom internetbranschen. Gärna inom e-handel, konsult- eller byråverksamhet.
  • Som person är du självgående, snabblärd och har en förståelse av vilket affärsvärde utvecklingen genererar.
  • Du är extremt noggrann och kvalitetsmedveten samtidigt som du besitter en pragmatisk förståelse för att leverera snabbt och effektivt.
  • Vi arbetar med följande verktyg och ser gärna att du har koll på de flesta: Git, Sass, Node, React, Gulp, Grunt, Webpack, Knockout, RequireJs och Sketch.

Ansökan

Kontakta Tomas på tomas.bengtsson@lybe.se eller 070-84 84 978 för mer information, du är varmt välkommen upp till kontoret för en kopp kaffe.

Fördelar att arbeta på Lybe

Aktiviteter

Vi försöker alltid att hitta på nya, roliga och spännande aktiviteter tillsammans för att skapa en härlig gemenskap och positiv kultur.

Tjänstepension

Med Lybe kan du vara säker på en trygg framtid.

Friskvård

Vare sig du älskar att räkna kalorier, få ryggen masserad eller klättra så hjälper vi dig att komma igång så att du kan må så bra som möjligt.

Frihet

Vi tror på att man presterar som bäst med frihet under ansvar. Flextider gör att du kan anpassa dina dagar efter din livsstil.

Teamspirit

Vi lever inte för att jobba. Vi jobbar för att leva. Livet ska inte kretsa kring jobbet. Balans skapar harmoni i tillvaron.

Personlig utveckling

Alla på Lybe motiverar varandra till att bli den bästa personen man kan bli både professionellt och privat.

Vi älskar Apple

Hatar du också blue screens och virus? Det gör vi med. Som anställd på Lybe får du en egen dator och telefon, även om du föredrar något annat alternativ.

Centralt kontor

Vi sitter högst upp i korsningen Kungsgatan och Vasagatan. Nära till allt.

Kaffeälskare

Är du en kaffefantast eller en bara en hipster kommer du att älska vårat kaffe. Vare sig du är anställd eller bara kommer förbi på besök.

Fruktkorg

Varje vecka får vi en leverans med frukt och grönt.

Nörderi

Work hard, play hard. För att hålla högsta möjliga fokus och effektivitet behöver man låta sig ta välförtjänta pauser. På Lybe brukar vi utmana varandra i Quake 3 bland annat.

5 veckors semester

Hos oss får du 25 dagar semester att tillbringa precis som du vill.

Vår mission

Lybe har en mission att göra svenska företag, stora som små, till framgångsrika e-handlare. Vi förstår att en webshop ska vara lönsam. Därför arbetar vi med utvalda kunder där vi håller en hög servicenivå. Varje investerad krona ger mångdubbelt tillbaka. Våra lösningar levereras utan avtal med inlåsning eftersom vi vill ha kunder som vill vara våra kunder. Det ger en bättre affärsrelation, ett närmare samarbete och i längden en bättre affär för båda parter.

Utvecklas

Alla hos oss har en hög ambitionsnivå, vi vill ständigt bli bättre. Ta möjligheten att jobba med de bästa inom sitt område och bli själv en av de bästa inom ditt.

Ha kul

För att vara riktigt vass och göra våra kunder både nöjda och glada är det viktigt att vi har kul på jobbet. Vi prioriterar roliga aktiviteter och balans.

Känn dig fri

Så länge man gör sitt jobb ska vi ha en hög nivå av frihet. På detta vis får vi även utrymme att utveckla både oss själva och Lybe som bolag.