Karriär

Lybe ska vara en av Sveriges absolut bästa e‑handelsleverantörer. För att nå dit har vi en mission att göra våra kunder till branschvinnare. Detta åstadkommer vi med hjälp av de skarpaste hjärnorna.

Tror du som vi att man måste ha kul på jobbet för att bli bäst? Är du en talang som vill utveckla din förmåga att excellera? Vi erbjuder dig förutsättningar för att åstadkomma detta.

Ansök till någon av nedanstående tjänster.

Kolla på bilder på vårat kontor här.

1980065_445814862188574_1421564235_o

UX-designer

Älskar du användarvänliga e-handelsplatser som driver försäljning? Kan du leda och utföra detta arbete hela vägen? Från pitch till kund, wireframing, hålla i workshops, grafisk utformning och implementation. Kan du även koda lite HTML/CSS så kanske du är rätt för oss! Detta är en nyckelroll och en sista pusselbit för att vi ska befästa positionen som de bästa e-handelskonsulterna i landet.

Läs mer om tjänsten här.

Projektledare/affärskonsult

Om du besitter en notorisk målmedvetenhet att leverera de höga förväntningar våra kunder anförtror oss med. En passion att hitta inneboende mekanismer i vad som gör e‑handel framgångsrik. En förmåga att snabbt sätta sig in och analysera företags verksamhet och processer för att sedan presentera smarta lösningar som ökar försäljning och lönsamhet. Då kan du vara rätt person för Lybe!

Visa platsannons i PDF-format.

Webbutvecklare

Pratar du php, html och css flytande och har sen barnsben fascinerats av vad man med tanke och kod kan åstadkomma till funktion. Är du lika stimulerad av teknik som av vad den åstadkommer. Uppskattar du strukturerad och skalbar arkitektur. Om du har vad som krävs för att loopa med vår drone mellan takbjälkarna på kontoret. Ta steget och sök dig till oss!

Visa platsannons i PDF-format.

Praktik och examensarbete

Vill du utmana dig själv och testa på att göra praktik eller exarbete hos ett av de absolut mest erfarna och kompetenta e‑handelsbolagen. Om du tror att branschen vi verkar i kommer fortsätta växa och utvecklas exponentiellt och inser att detta kommer ge dig fantastiska möjligheter. Då ska du definitivt höra av dig!