Fler än 260 000 företag använder redan Magento webshop

Magento Open Source Edition

Magento Open Source Edition

Öppen källkod i sin bästa form. Du får tillgång av frukterna från alla tusentals utvecklare som finns inom Magentos kretslopp. Samtidigt betalar du ingen licensavgift och supporten står vi för.

I senaste versionen, Magento 2, har bland annat teknisk arkitektur och användargränssnitt förbättrats. Detta är rätt val för de flesta verksamheter, från startup till etablerade företag.

Magento Commerce Edition

Magento Commerce Edition

Marknadens mest kompetenta e-handelsplattform i officiellt supporterad version. Jämfört med Open Source-versionen har Commerce utökad funktionalitet och är speciellt kraftfull för B2B-verksamheter.

Forrester har senast placerat Magento Commerce som "Leader" i deras utvärdering av "B2B Commerce Suites for Midsize Organizations".

100%

Flexibilitet

260 000+

Magento shoppar

150 000

Magento utvecklare

#1

Största e-handelsplattformen

Några specialområden

Lybes Magentopaket

Efter åratal av Magentoprojekt har vi kontinuerligt utvecklat ett grundpaket. Detta innehåller de minsta gemensamma nämnarna för vad som alltid behövs i ett e-handelsprojekt. En optimerat grund förberedd att skala.

Lybes Magentomoduler

Då Magento vidareutvecklats hundratusentals gånger har de flesta önskemål redan hanterats. Dessa specifika behov paketeras sedan i så kallade extensions som vi kan återanvända. Genom Lybes moduluppsättning kan ni återanvända andras arbete.

Managed hosting

Vi har lagt tusentals timmar på att bygga en teknisk infrastruktur av högsta kvalitet. Som kund till oss drar ni nytta av detta arbete och kan känna er trygga för fortsatt tillväxt.

B2B

Genom erfarenhet av B2B-komplexitet samt Magentos kapacitet kring detta når vi toppklass för detta segment. Detta kan innefatta exempelvis integrationer mot affärssystem och PIM-system, prislistehantering, kundunika kataloger och snabborderhantering.

Forrester Graph

Topprankad av oberoende undersökningsinstitut

Forrester har senast placerat Magento Commerce som "Leader" i deras utvärdering av "B2B Commerce Suites for Midsize Organizations".

Även Gartner har placerat Magento som “Leader i deras Magic Quadrant for Digital Commerce. Företaget anser att denna utmärkelse erkänner plattformens unika förmåga att förse kunder med flexibiliteten och skalbarheten som krävs för att växa och förhålla sig till de snabba förändringar som sker på marknaden, samtidigt som det går att hålla en låg totalkostnad.

Varför Lybe har valt att arbeta med Magento

Med erfarenhet av avancerad e-handel sedan 2000 har Lybes medarbetare erfarenhet från de flesta av de etablerade e-handelsplattformarna. Dessa innefattar Hybris, Litium, Episerver och IBM Commerce. När vi började arbeta med Magento 2010 blev vi förälskade, detta är framtidens plattform. Här listar vi några anledningar till vårt val:

Öppen källkod

I motsats till egenutvecklade lösningar med proprietär teknik borgar detta för en framtida trygghet. Ingen inlåsning i varken lösning eller utvecklingskompetens gör att risken minimeras. Möjligheter att vi kan anpassa och integrera finns utan begränsningar, samtidigt som kunden äger koden.

Funktionsrik

Magento har mest funktionalitet av alla plattformar på marknaden out-of-the-box. Det finns exempelvis ett inbyggt CMS som ersätter behov av separat plattform för hemsida. Produktkatalogen är kraftfull med attributhantering och ett flertal olika komposita produkttyper. Multisitefunktionalitet där endast de dyraste Enterpriselösningar kan matcha Magento.

Skalbarhet

Allt från enmansföretag till stora multinationella företag använder Magento. Man kan växa med fler siter, i fler länder med valutor och språk, samt kapacitet i volym och prestanda är i princip obegränsad.

Det finns fler än 5000 så kallade Extensions tillgängliga. Chansen att någon av de tusentals företag som arbetar med Magento har stött på dina behov, och sedan löst de, är stor. Då är de nästan alltid paketerade som just Extensions, eller tilläggsmoduler. Vi behöver alltså inte uppfinna hjulet igen och kan leverera önskvärd funktionalitet till en betydligt lägre kostnad.

Popularitet

Det finns ett stort community kring Magento som ständigt ger direkt support i form av bloggar, artiklar och forum.

Över 260 000 e-handlare använder Magento idag, det är en lösning som är här för att stanna. Marknadsandel för seriösa e-handlare är störst. Utvecklingen understöds även av den stora användarbasen.

Våra partners

För att komplettera Magentos kapacitet och vår spetskompetens har vi på Lybe knytit ett antal strategiska partnerskap. Varje partner är noga utvald för att komplettera Magento och vårt erbjudande. Man kan inte ensam vara bäst på allt, men tillsammans är vi det.