Klarna och Magento

Vi är guldpartner med betallösningsföretaget Klarna där vi även erbjuder färdigt framtagen integrationsmodul. Allt för att du som kund ska få ett kostnadseffektivt och tryggt införande av Klarna integrerat med Magento.

Du får garanterat alltid betalt

Klarna tar alltid hela kredit- och bedrägeririsken.

Slipp administration och kundtjänst

Klarna tar hand om betalningsprocessen och besvarar kundernas frågor i sin kundtjänst, bemannad och öppen sju dagar i veckan.

Flest godkända köp

Genom att ha en av Europas största transaktionsdatabaser godkänner Klarna fler köp än någon annan.

Nätets enklaste betalsätt

Dina kunder behöver bara uppge minimalt med information för att genomföra sitt köp.

Starkt varumärke – trygga kunder

Klarnas betaltjänster står för trygghet och enkelhet vilket fått uppemot 5 miljoner konsumenter att handla med Klarna.

Beställ Klarna direkt online!

Klarna Faktura – köp nu, betala sen

Med Klarna faktura får kunden varan först och betalar sen, samtidigt som du alltid är garanterad betalning. För att genomföra ett köp krävs minimalt med information vilket gör att dina kunder slipper långa registreringsprocesser och du slipper onödiga avhopp.

Enligt undersökningar från Sifo vill 46% av alla e-handlande konsumenter att fler butiker erbjuder det trygga och enkla betalsättet faktura – något som, enligt dem själva, skulle få dem att handla oftare på nätet.

Klarna Konto – delbetalning i valfri takt

Med Klarna konto ges kunderna möjligheten att delbetala sina köp i valfri takt. Dessutom samlar kunderna alla månadens köp på en faktura. Genom att erbjuda Klarna konto öppnar du upp för fler köp och skapar köpstarkare kunder.

Öka din försäljning

Klarna är marknadsledande i Europa på fakturabaserade betalningslösningar för e-handeln. Sedan 2005 har Klarna separerat shopping från betalning genom tryggare och enklare betalsätt som får fler kunder att vilja och våga handla på nätet.

Tack vare Klarnas snabbkassa, som enbart kräver sådan information som kunden kan utantill för att handla, minimeras antalet onödiga avhopp. Samtidigt som antalet genomförda köp maximeras. Tjänsterna Klarna faktura och Klarna konto är väl beprövade och används idag av 15 000 butiker. Tillsammans har de genererat över 30 miljoner transaktioner.