Sharespine

Sharespine är ett integrationsföretag som utvecklar integrationslösningar för ekonomi- och affärssystem, betalväxlar och e-handelsplattformar. De har över 500 företag som använder deras integrationslösningar och bland deras kunder finns små och medelstora företag, såväl svenska som nordiska företag. Sharespine erbjuder sina produkter som antingen installerad mjukvara hos kund eller som molnbaserad lösning, beroende på det anslutna ekonomi- eller affärssystemets underliggande teknologi.

Integrationer är via Sharespine utförda mot följande affärssystem.

Visma SPCS

Visma Spcs är Sveriges ledande leverantör av ekonomiprogram till små och medelstora företag, föreningar, organisationer och skolor. De är marknadsledande på program för bland annat bokföring, lönehantering, skatt och kompletta ekonomisystem.

e-conomic

e-conomic är Europas ledande leverantör av webbaserade ekonomisystem. Sedan starten 2001 har e-conomic vuxit till att ha 80 medarbetare som representerar 9 länder. År 2011 hade e-conomic en omsättning på 72 miljoner DKK. Vårt mål är att göra bokföringen enklare, med innovativa verktyg och integrationer som gör din bokföring snabb, kostnadseffektiv och flexibel.

Visma eEkonomi

Visma eEkonomi E-bokföring som gör automatiska avstämningar med din internetbank, tydlig översiktsbild av hur företaget mår, samt en mängd smarta funktioner. Visma eEkonomi är ett heltäckande program som innehåller både webbaserad bokföring och fakturering i basutförandet. Eftersom programmet är webbaserat kommer du åt ditt företag var du än är.

Fortnox

Fortnox är Sveriges ledande leverantör av internetbaserade program för företag, föreningar samt redovisnings- och revisionsbyråer. Affärsiden är att erbjuda ett brett sortiment av internetbaserade program som är enkla att lära sig och att använda, men som ändå är kraftfulla och funktionsrika för att möta de flesta behov och önskemål.

Mamut

Mamut grundades 1994 och är en ledande leverantör av administrativa programlösningar samt Internetbaserade tjänster till små och medelstora företag i Europa. Mamut erbjuder kompletta och användarvänliga lösningar till marknadens bästa priser i förhållande till prestanda med integrerade lösningar för ekonomistyrning/redovisning, säljstöd, kund- och kontaktuppföljning (CRM), inköp/logistik, lön/personal, projektstyrning, e-handel, domäner, e-post och webbhotell.