Svea Webpay

En komplett betallösning med faktura, delbetalning, kort, direktbank och kampanjer

Erbjud dina kunder att betala mot faktura, delbetalning, kort och direktbank med Webpay. En komplett leverantör som innehar de mest populära betalalternativen för att driva en modern e-handelsbutik.

Webpays fakturalösning

Med faktura från Webpay är det både säkert och enkelt att handla för dina kunder. Webpay köper fakturan och hanterar uteblivna betalningar och påminnelser åt dig. Du har pengarna på ditt konto dagen efter att fakturan har skapats, även om kunden dröjer med sin betalning.

  • Ni får alltid betalt dagen efter att fakturan har skapats
  • Adresshämtningsfunktion för er kassa
  • En partner som ger dina kunder en trygghet att handla på nätet
Delbetalning med webpay

Genom att erbjuda delbetalning från Webpay ger du möjlighet till större och fler köp. Dina kunder får välja att betala i sin egen takt eller genom någon av de aktuella kampanjer du har i din webshop. Vi lägger upp kampanjerna, skickar ut avierna och tar hand om betalningarna åt dig. Du får pengarna dagen efter att du har levererat dina produkter till din kund.

  • Kunden delbetalar sitt köp i egen takt
Kortbetalning

Kortbetalning är ett måste för dig som har en webshop. Webpay är certifierad för PCI-DSS Level 1, vilket innebär att du och din kund erbjuds högsta möjliga säkerhet. Kunder som föredrar kortbetalning gör detta för att känna att betalningen är klar direkt.

Direktbetalning

Direktbanksbetalningar innebär att kunden skickas vidare till sin internetbank. Där kan de enkelt och säkert betala för sina varor på samma sätt som de brukar betala sina fakturor och pengarna dras direkt från kundens eget bankkonto.

Vi har samarbeten med de största bankerna; SEB, Nordea, Handelsbanken och Swedbank.

Startpaketet innehåller de betallösningar som behövs för att komma igång!

  • Faktura
  • Delbetala
  • Kort