Nividas

Nividas – Designerglasögon till bra pris

Nividas designar och säljer unisexglasögon till ett bra pris. De vill att det ska vara möjligt att mixa och matcha glasögon ”för dagen”, precis som du gör med kläder, sneakers och andra accessoarer.

”För oss var det viktigt att hitta en leverantör som inte bara var kompetent inom Magento, utan även inom affärsutveckling. Lybe har hjälpt oss att utveckla en mängd unika funktioner som är ovärderliga för vår affärsmodell.” - Axel Jacobsson, VD Nividas

Utmaning: Den största utmaningen för Nividas var att hitta ett företag som förstod sig på deras affär och hur den ska utvecklas långsiktigt. Samtidigt som Nividas behövde en plattform att växa med behövde de hjälp med att utforma en webshop med designmässiga fördelar som speglar varumärket på bästa sätt, för just den som vill se och upptäcka världen.

Lösning: Lybe har varit en del av processen att skapa en kundorienterad e-handelsplattform med stark varumärkesbyggade identitet. På Magento har Lybe bland annat utvecklat en responsiv mobilanpassad design för att locka en bredare kundbas. Optimering av kassan har utförts, samt integration mot Unifaun för att göra logistikprocessen enklare och säkrare. Lybe har även tagit fram funktionalitet för recepthantering av slipade glasögon.

Exempel på funktioner:

  • Responsiv design
  • Avancerad hemlåningsfunktion med automatiska påminnelser
  • Optimerad kassa
  • Integration till Unifaun

Besök www.nividas.com.