Barnens Bokklubb

Barnens Bokklubb är Sveriges största bokklubb för barn och ungdomar. De förmedlar sedan 1977 barnlitteratur av högsta kvalitet från olika förlag i Sverige och väljer noggrant ut de allra bästa böckerna på marknaden.

Utmaning

Barnens Bokklubb behövde hjälp med deras komplexa miljö som bestod av svåra integrationer, bland annat koppling till deras förlagssystem. Samtidigt ville BBK skapa en ny design och få tips om försäljningsdrivande funktioner.

Lösning

Säkerställt och förbättrat integrationer för uppdatering av lagersaldo och artikelinformation. Genomfört workshop med nulägesanalys och utformat en åtgärdsplan för kontinuerliga förbättringar.

”Lybe är effektiva, kunniga och kompetenta. Då vi är en liten organisation är detta egenskaper som passar oss perfekt. Vi arbetar i en snabbrörlig bransch där kreativitet och effektivitet är ett måste – självklart utan att tumma på kvalitén. Därför har vi valt att samarbeta med just Lybe.” Kristina Runering, Försäljningsansvarig

Resultat

Lybe hjälper Barnens Bokklubb att utveckla sin verksamhet på nätet och ser till att avancerad systemmiljö driftas på ett säkert sätt.

Exempel på utförda funktioner

  • Analys och kontinuerligt förbättringsarbete inom ramen för Lybe scorecard
  • Integration med tredjeparts affärssystem för lagersaldo och artikelinformation (AS/400)